Bericht versturen
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws over Zodra wij uw verzoek ontvangen, zullen wij u contacteren, en de gekwalificeerde leverancier zal aan u binnen 24 uren worden geadviseerd.
Evenementen
CONTACTEN
CONTACTEN: Mr. Steven jiang
Fax: 86-010-65569770-123
Contact nu
Post ons

Zodra wij uw verzoek ontvangen, zullen wij u contacteren, en de gekwalificeerde leverancier zal aan u binnen 24 uren worden geadviseerd.

2021-11-30
Latest company news about Zodra wij uw verzoek ontvangen, zullen wij u contacteren, en de gekwalificeerde leverancier zal aan u binnen 24 uren worden geadviseerd.

Al hoogte - de kwaliteitsproducten u wenst zijn in China. Vertel ons! Wij zullen onmiddellijk de geschikte leveranciers voor u selecteren.

Ons kopend hulpteam zal de handdienst voor elk van uw behoeften verlenen. Zij zijn bekwaam in het Engels en andere 12 talen, en kunnen leveranciers volgens uw behoeften één voor één ook onderzoeken.

Met enkel één telefoongesprek, kunnen onze lokale agentschappen in 25 kernsteden in China tot inspecties ter plaatse aan om het even welke Chinese leverancier kostenloos op elk ogenblik maken om de veiligheid en de betrouwbaarheid van supplier.1 te verzekeren

Zodra wij uw verzoek ontvangen, zullen wij u contacteren, en de gekwalificeerde leverancier zal aan u binnen 24 uren worden geadviseerd.

Wij zijn de belangrijke onafhankelijke e-commerceprovider & hebben overal 19 takken China met meer dan 400 werknemers.

Het bedrijf neemt koolstofmaterialen, de samengestelde materialen van C/C, de ceramische technologie van de materialenvoorbereiding en de deskundigen van het materiaalonderzoek als kern, met geavanceerde ontwerpconcepten, de uitstekende technologie van de lassenproductie en betrouwbare professionele testmethoden om het dichte volgen van geavanceerde technologie in binnen- en buitenland te verzekeren. Verbeter het niveau van de producttechnologie van het bedrijf.

Allerlei producten hebben stabiele prestaties en betrouwbare kwaliteit. De belangrijkste technische parameters hebben het binnenlandse belangrijke niveau bereikt. Het ontwerp van het constante temperatuurgebied van heeft de producten het internationale belangrijke niveau bereikt, en de prestaties van het materiaal zijn stabieler dan dat van de edelen.

Wij zijn de professionele fabrikant, hebben wij het onderzoek van Vijftig mensen en ontwikkelingsteam, en de verkoopteam van 100 mensen.

Het is gemakkelijk om te zien waarom de eigentijdse ontwerpers traditionele Mexicaanse handcrafts en volkskunst door hun inzamelingen willen oproepen.

  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.
  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.

Het helder-gekleurde borduurwerk en de ingewikkelde kralenversiering wijzen op vaardigheden die voor generaties worden doorgegeven, terwijl de patronen zelf het betekenen ver voorbij modern drukontwerp dragen.
In recente Mercedes-Benz Fashion Week Mexico City, benadrukten de ontwerpers de samenwerkingsaard van hun verhouding met lokale artisans, die geborduurde toga's en kledingstukken tonen die historische emblemen en motieven kenmerken.