Bericht versturen
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws over De informatie China kan van de protesten van de V.S. trekken
Evenementen
CONTACTEN
CONTACTEN: Mr. Steven jiang
Fax: 86-010-65569770-123
Contact nu
Post ons

De informatie China kan van de protesten van de V.S. trekken

2020-06-09
Latest company news about De informatie China kan van de protesten van de V.S. trekken

De VS worden al meer dan een dozijn dagen opgeschrikt door protesten en de demonstraties van zaterdag bereikten een ongekende omvang.1

 

  • Optimale kwaliteit, duurzaam in gebruik, met scherpe prijs
  • We slagen voor het ISO 9001-kwaliteitssysteemcertificaat

  


De protesten hebben tal van problemen in de VS weerspiegeld, maar ik zou het fenomeen graag vanuit een ander perspectief willen bespreken, namelijk de waardevolle informatie die China uit de Amerikaanse protesten kan halen.

laatste bedrijfsnieuws over De informatie China kan van de protesten van de V.S. trekken  0

Deze protesten worden door de Amerikaanse regering gedefinieerd als "rellen" en ze hebben de VS duidelijk geschokt.Maar het is onwaarschijnlijk dat de effecten subversief zullen worden, zoals bijna alle waarnemers het erover eens zijn.

Zolang protesten over de hele wereld niet escaleren tot opstanden, geen destructieve rellen worden die de rechtsorde absoluut tenietdoen, niet worden opgedrongen door sterke externe tegenstanders, zullen ze het land waar ze uitbarsten niet fundamenteel doen schudden.Ook de dreiging van protesten zal worden beperkt.

Bepaalde algemene protesten in sommige ontwikkelingslanden zijn geëscaleerd tot kleurenrevoluties.De internationale omgeving, waarin bepaalde westerse landen deze verandering proactief promoten, is een fundamentele katalysator voor dergelijke revoluties.